FAQ Erectie capsules:

Algemene vragen over Erectie capsules

Zijn Erectie capsules geschikt voor iedereen?

Erectie capsules zijn geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd boven de 18 jaar. Erectie capsules zijn bedoeld voor mannen die hun potentie en erectie willen ondersteunen. Houd de capsules buiten het bereik van kinderen.

Zijn erectie capsules wel veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan Erectie capsules ?

Erectie capsules zijn samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van Erectie capsules is volledig veilig en verantwoord.

Is het effect van Erectie capsules blijvend?

Het effect van Erectie capsules is binnen ongeveer 30-45 minuten na inname merkbaar en houdt ongeveer 12 uur lang aan.

Waar worden Erectie capsules gemaakt?

De ingrediënten van komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Indonesië samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Worden Erectie capsules vergoed door mijn verzekering?

Erectie capsules zijn geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Hoeveel capsules bevat een verpakking Erectie capsules?

Een verpakking Erectie capsules bevat 2 capsules.

Vragen over het gebruik van Erectie capsules:

Hoe moet ik Erectie capsules innemen?

Neem Erectie capsules ongeveer 30-45 minuten voor aanvang van seksuele activiteit in op een niet al te volle maag. Neem Erectie capsules in met voldoende water. Gebruik maximaal 2 capsules per dag.

Hoelang moet ik Erectie capsules gebruiken voordat het effect heeft?

Erectie capsules werken ongeveer binnen 30-45 minuten na inname. Neem niet meer dan 2 capsules per dag. De snelheid van de werking van de Erectie capsules is per persoon verschillend.

Hoelang mag ik Erectie capsules maximaal gebruiken?

U kunt Erectie capsules zolang gebruiken als u zelf wilt. Langdurig gebruik van Erectie capsules is niet schadelijk voor het lichaam.

Hoeveel capsules moet ik dagelijks gebruiken?

Wij adviseren u dagelijks niet meer dan 2 capsules Erectiepil in te nemen. Neem de capsules in met voldoende water. Gebruik de capsules wanneer u seksuele activiteiten gaat uitvoeren. Doet u dit een of meerde dagen niet? Dan hoeft u de Erectiepil ook niet in te nemen op deze dagen.

Hoe merk ik dat Erectie capsules echt werken?

U zult bij een goede werking van de Erectie capsules merken dat u het warmer krijgt doordat de doorbloeding verbeterd wat resulteert in een een hardere erectie die die langdurig zal aanhouden.

Werken Erectie capsules verslavend?

Erectie capsules zijn niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Erectie capsules toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Erectie capsules gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?

In principe heeft het gebruik van Erectie capsules geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Erectie capsules? Raadpleeg dan uw arts.

Kan ik Erectie capsules gebruiken in combinatie met alcohol?

Het gebruiken van Erectie capsules in combinatie met alcohol is niet schadelijk. Echter overmatig alcohol gebruik kan een negatieve invloed hebben op de erectie. Wij raden daarom aan dit niet te doen.